Προϊόντα Υπηρεσίες Επικοινωνία Συνεργασίες Εταιρεία
 

Υπηρεσίες


 

 ΦΟΡΗΤΑ - TRANSPORTIX 4

Περιγραφή

Το φορητό Monoblok σύστημα TRANSPORTIX-4 είναι ένα πολύπλευρο σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιήσει σε διάφορα μέρη όπως στο νοσοκομείο, στα ασθενοφόρα, σε κατ 'οίκον φροντίδα, στα επείγοντα περιστατικά, σε ορθοπεδικούς, σε υπαίθρια  νοσοκομεία, ακόμη και στο βουνό και σε  δύσκολα προσβάσιμους χώρους.

Το  Transportix-4 σύστημα είναι ένα Monoblok σύστημα με γεννήτρια υψηλής συχνότητας (300KHz), με απόδοση ισχύος των 4 kW, 115 KVp και 100 mA, και ως εκ τούτου έχει αρκετή ισχύ να κάνει μεγάλο εύρος ακτινολογικών εξετάσεων σε πολύ σύντομο χρόνο έκθεσης.

Το Transportix-4 σύστημα έχει ένα προσαρμογέα παροχής για τις τοπικές συνθήκες, το οποίο μας επιτρέπει να ρυθμίσουμε το σύστημα στη μέγιστη ισχύ εισόδου που μπορεί να μας προσφέρει η ηλεκτρική παροχή,  επιτρέποντας την πραγματοποίηση της ακτινολογικής εξέτασης.

Η λυχνία ακτίνων Χ που χρησιμοποιείται στο σύστημα είναι διπλής εστίας λυχνία ακίνητης άνοδου με αποτέλεσμα ακτινολογική εικόνα υψηλής ευκρίνειας.

Το χειριστήριο είναι σύνθεση από δύο σημείων της κονσόλας ελέγχου όπου μπορείτε να ελέγχετε τα  KVp και mAs με LCD οθόνες που δείχνει τις ακτινολογικές παραμέτρους και επίσης όλα τα μηνύματα αυτόματης διάγνωσης και τους κωδικούς σφάλματος.

ΤοTransportix-4 είναι ένα πολύ ευέλικτο σύστημα και έχει επίσης μια ιδιαίτερη ποιότητα, ευκολία στη μεταφορά με το αποκλειστικό αξεσουάρ, το σύστημα της βαλίτσας μεταφοράς και του πτυσσόμενου στατώ.

Η βαλίτσα μεταφοράς με τροχούς και επεκτεινόμενη χειρολαβή, κάνει τη μεταφορά του συστήματος εύκολη από το ένα μέρος στο άλλο, διότι μειώνουν το βάρος του συστήματος, ενώ ταυτόχρονα παρέχει προστασία από πιθανή σύγκρουση που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα του συστήματος.

Το πτυσσόμενο στατώ  βοηθά να αυξηθεί η ευελιξία του συστήματος, συμβάλλοντας στο να γίνει κάθε είδους εξέτασης από το επίπεδο του δαπέδου μέχρι SID 165 εκ., το πτυσσόμενο στατώ  έχει τριπλή άρθρωση που επιτρέπει στο σύστημα να τοποθετηθεί  σε τρία διαφορετικά ύψη και όταν είναι διπλωμένο μπορεί να μεταφερθεί σαν τροχήλατο πολύ εύκολα.

 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -------------------

TRANSPORTIX 4