Προϊόντα Υπηρεσίες Επικοινωνία Συνεργασίες Εταιρεία
 

Υπηρεσίες


 

 ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΑΚΤΙΝΩΝ Χ - RST

Περιγραφή

Η υψηλής συχνότητας RST ακτινολογική γεννήτρια προσφέρεται σε ένα ευρύ φάσμα ισχύος, ξεκινώντας από τα 32 kW έως τα 40 kW, 50 kW, 64 kW ή 80 kW. Κάθε συγκεκριμένος τύπος έχει ένα μεγάλο αριθμό επιλογών και δυνατοτήτων.
 
Αυτή η ελεγχόμενη από μικροεπεξεργαστή γεννήτρια βελτιώνει κατά πολύ την ποιότητα της εικόνας, μειώνοντας ταυτόχρονα την δόση στον ασθενή. Επιπλέον, ο χαμηλός κυματισμός και η μεγάλη ακρίβεια των παραμέτρων KVp, mA και του χρόνου έκθεσης μειώνει σημαντικά τη μαλακή ακτινοβολία και βελτιώνει την ομοιογένεια της δέσμης ακτίνων Χ.
 
Επιπλέον, η RST ακτινολογική γεννήτρια είναι εξοπλισμένη με σύστημα αυτόματης διάγνωσης και ένδειξη κωδικού σφάλματος, που αυξάνει την αξιοπιστία του όλου συστήματος και μειώνει το κόστος συντήρησης.
 
Κάποιες άλλες αξιοσημείωτες λειτουργίες και χαρακτηριστικά είναι τα εξής:  
 
q       Έλεγχος του συνολικού αριθμού εκθέσεων της ακτινολογικής λυχνίας 
q       Συνεχής παρακολούθηση των HU της ακτινολογικής λυχνίας
q       Προστασία υπερφόρτισης της ακτινολογικής λυχνίας
q       Χειροδιακόπτη για την προετοιμασία και την εκπομπή ακτινοβολίας
q       Φωτεινή και ηχητική ένδειξη για την εκπομπή ακτινοβολίας.
 
Η RST ακτινολογική γεννήτρια μπορεί να έχει μια ακτινολογική λυχνία ή δύο λυχνίες (κατόπιν παραγγελίας) και υπάρχει η δυνατότητα να είναι ταχύστροφη ή όχι, και να συνδεθεί με οποιαδήποτε μάρκα ακτινολογικής λυχνίας (TOSHIBA, VARIAN, IAE, DUNLEE, PHILIPS, SIEMENS, GE,) ακόμη και με λυχνίες με τρία νήματα για αγγειακές εξετάσεις.
 
Η RST ακτινολογική γεννήτρια είναι επίσης σε θέση να κάνει οποιοδήποτε είδος ακτινογραφικής και ακτινοσκοπικής εξέτασης σε συνδυασμό με οποιοδήποτε ακτινογραφικό σύστημα, όπως Universal συστήματα, κλασικά ακτινολογικά τραπέζια, τηλεχειριζόμενα τραπέζια, ψηφιακά συστήματα με Flatpanel ή κάμερα CCD , κλπ.
 
Οι RST ακτινολογικές γεννήτριες είναι φιλικα προς τον χρήστη υψηλής ποιότητας συστήματα χάρη στην βασική κονσόλα χειρισμού με πλήκτρα αφής και ψηφιακή οθόνη υγρών κρυστάλλων για ανατομικό πρόγραμμα και μηνύματα, καθώς και τέσσερις ανεξάρτητες οθόνες για την ανάγνωση ακτινογραφικών παραμέτρων. Η τεχνική λειτουργίας της κονσόλας με πλήκτρα είναι 0, 2 ή 3 σημείων.
Η κονσόλας αφής 12 χρωμάτων με υψηλή ανάλυση, που ρυθμίζεται από το χρήστη και μπορεί να διαχειριστεί μέχρι και πέντε διαφορετικούς σταθμούς εργασίας με τεχνική των 0, 1, 2, 3 είναι επίσης διαθέσιμη.

Η ανατομική Τεχνική
(προαιρετικά) περιλαμβάνει 534 τεχνικές που μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν από τον χρήστη. Είναι χωρισμένο σε 7 ανατομικά τμήματα με μεγάλο αριθμό προκαθορισμένων προγραμμάτων για έξι διαφορετικούς τύπους ασθενών. Κατά συνέπεια, επιτρέπει την προσωπική διαμόρφωση των ακτινογραφικών τεχνικών και των παραμέτρων, και μια εύκολη καταγραφή-αποθήκευση για μελλοντική χρήση. Μαζί με αυτό, ένα διαφορετικό τμήμα της κονσόλας επιτρέπει σε εξατομικευμένη ρύθμιση των παραμέτρων για άλλες μη προβλεπόμενες εξετάσεις που μπορούν εύκολα να καθοριστούν από τον χρήστη.

 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -------------------

RST