Προϊόντα Υπηρεσίες Επικοινωνία Συνεργασίες Εταιρεία
 

Υπηρεσίες


 

 ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΑ - EVOLUTION

Περιγραφή

Η σειρά EVOLUTIONείναι πολλαπλών εφαρμογών συστήματα ελεγχόμενα από μικροεπεξεργαστές. Συμπαγή και πολυδύναμο, επιτρέπει κάθε είδους εξετάσεις, από τη συμβατική ακτινογραφία σε ακτινοσκόπηση ή τομογραφία.
 
Το EVOLUTION με σταθερό ύψος τραπεζιού μπορεί να πραγματοποιήσει τόσο δυναμικές όσο και στατικές εξετάσεις: σκελετού, στήθους, του ουροποιητικού, του πεπτικού συστήματος κλπ.
 
Το τραπέζι EVOLUTION μπορεί να αποδεχθεί όλα τα μεγέθη των ενισχυτών εικόνων έως και 40 cm (16"), με ή χωρίς σειριακή αλλαγή. Η κονσόλα ελέγχου διευκολύνει την απόκτηση και επεξεργασία εικόνας. Το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό, καθώς και η γρήγορη υλοποίηση και επεξεργασία όλων των πληροφοριών συμβάλλουν σε εύκολες εξετάσεις. Επιπλέον, τα περισσότερα από τα ψηφιακά συστήματα μπορούν να ενταχθούν στα τραπέζια της σειράς EVOLUTION.
 
Τα joystickελέγχου παρέχει εξαιρετική εργονομία στην κονσόλα ελέγχου. Με την εφαρμογή πίεσης στο joystickμια ανάλογης ταχύτητας κίνηση θα οδηγήσει στην ακριβή τοποθέτηση του ασθενούς.
 
Η μεταφορά με ευμετάβλητη ταχύτητα, προστιθέμενη στις διαμήκεις και πλευρικές κινήσεις της επιφάνειας, επιτρέπουν την εξέταση ολόκληρου του ασθενούς. Όταν η κολώνα φθάνει στο τέλος του τραπεζιού, η επιφάνεια αυτόματα θα κινηθεί προς την αντίθετη πλευρά. Αυτό επιτρέπει την εξέταση του ασθενούς σε μήκος 225 εκατοστών. Κλίση + / - 40 ° μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλο το μήκος του τραπεζίου. Αυτό το ευρύ φάσμα κλίσης, μαζί με όλες τις κινήσεις της επιφάνειας, διευκολύνει όλες τις εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων στο τέλος του τραπεζιού, χωρίς μετακίνηση του ασθενούς. Συνεπώς, η διαμήκης κίνηση της σειράς evolution διευκολύνει την πρόσβαση των ασθενών και την μεταφορά από το φορείο στο τραπέζι, βελτιώνοντας την ασφάλεια και την άνεση.
 
Επιπλέον, η περιστροφή της λυχνίας ακτίνων Χ ενισχύει την ευελιξία της σειράς Evolution. Σε κάθετη θέση, ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει ακτινογραφία ασθενών σε αναπηρική καρέκλα, σε φορείο ή στο όρθιο bucky. Ως εκ τούτου, η εργονομία και η αποτελεσματικότητα είναι τα βασικά πλεονεκτήματα αυτού του πολλαπλά τηλεχειριζόμενου συστήματος.

Τέλος, η Απόσταση Πηγής-Εικόνας (SID) μεταβάλλεται από 110 cm έως 150 cm σε όλες τις τεχνικές: ακτινολογία, ακτινοσκόπηση και τομογραφία.