Προϊόντα Υπηρεσίες Επικοινωνία Συνεργασίες Εταιρεία
 

Υπηρεσίες


 

 ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΑ - EVOLUTION HF

Περιγραφή

Η σειρά EVOLUTIONHVείναι πολλαπλών εφαρμογών συστήματα ελεγχόμενα από μικροεπεξεργαστές. Συμπαγή και πολυδύναμα, επιτρέπει κάθε είδους εξετάσεις, από τη συμβατική ακτινογραφία σε ακτινοσκόπηση ή τομογραφία.
 
Το EVOLUTIONHV με μεταβλητό ύψος τραπεζιού μπορεί να πραγματοποιήσει τόσο δυναμικές όσο και στατικές εξετάσεις: σκελετού, στήθους, του ουροποιητικού, του πεπτικού συστήματος κλπ.
 
Το τραπέζι EVOLUTIONHV μπορεί να αποδεχθεί όλα τα μεγέθη των ενισχυτών εικόνων έως και 40 cm (16 "), με ή χωρίς σειριακή αλλαγή. Η κονσόλα ελέγχου διευκολύνει την απόκτηση και επεξεργασία εικόνας. Το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό, καθώς και η γρήγορη υλοποίηση και επεξεργασία όλων των πληροφοριών συμβάλλουν σε εύκολες εξετάσεις. Επιπλέον, τα περισσότερα από τα ψηφιακά συστήματα μπορούν να ενταχθούν στα τραπέζια της σειράς EVOLUTIONHV.
 
Το joystickελέγχου παρέχει εξαιρετική εργονομία στην κονσόλα ελέγχου. Με την εφαρμογή πίεσης στο joystickμια ανάλογη ταχεία κίνηση θα οδηγήσει στην ακριβή τοποθέτηση του ασθενούς.
 
Η μεταφορά με ευμετάβλητη ταχύτητα, προστιθέμενη στις διαμήκεις και πλευρικές κινήσεις της επιφάνειας, επιτρέπουν την εξέταση ολόκληρου του ασθενούς. Όταν η κολώνα φθάνει στο τέλος του τραπεζιού, η επιφάνεια αυτόματα θα κινηθεί προς την αντίθετη πλευρά. Αυτό επιτρέπει την εξέταση του ασθενούς σε μήκος 225 εκατοστών. Κλίση + / - 40 ° μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλο το μήκος του τραπεζίου. Αυτό το ευρύ φάσμα κλίσης, μαζί με όλες τις κινήσεις της επιφάνειας, διευκολύνει όλες τις εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων στο τέλος του τραπεζιού, χωρίς μετακίνηση του ασθενούς. Συνεπώς, η διαμήκης κίνηση της σειράς evolution διευκολύνει την πρόσβαση των ασθενών και την μεταφορά από το φορείο στο τραπέζι, βελτιώνοντας την ασφάλεια και την άνεση.
 
Επιπλέον, η περιστροφή της λυχνίας ακτίνων Χ ενισχύει την ευελιξία της σειράς EvolutionHV. Σε κάθετη θέση, ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει ακτινογραφία ασθενών σε αναπηρική καρέκλα, σε φορείο ή στο όρθιο bucky. Από την άλλη, το μεταβλητό ύψος απλοποιεί την πρόσβαση και βελτιώνει την άνεση των χειριστών. Έτσι, η χαμηλότερη θέση του στα 76 cm διευκολύνει την εύκολη τοποθέτηση των ασθενών. Για τις επεμβατικές διαδικασίες, η επιφάνεια μπορεί να φθάσει μέχρι τα 106 cm. Επιπλέον, τέσσερα προγραμματισμένα ύψη κάνει την τοποθέτηση των ασθενών για τις πιο συχνές χρήσεις ακόμη ταχύτερη και ευκολότερη. Ως εκ τούτου, η εργονομία και η αποτελεσματικότητα είναι τα βασικά πλεονεκτήματα αυτού του πολλαπλά τηλεχειριζόμενου συστήματος.

Τέλος, η Απόσταση Πηγής Εικόνας (SID) μεταβάλλεται συνεχώς από 110 cm έως 150 cm σε όλες τις τεχνικές: ακτινολογία, ακτινοσκόπηση και τομογραφία.