Προϊόντα Υπηρεσίες Επικοινωνία Συνεργασίες Εταιρεία
 

Υπηρεσίες


 

 UNIVERSAL (ΨΗΦΙΑΚΑ) - UNIVERSAL X-PLUS LP (ΨΗΦΙΑΚΟ)

Περιγραφή

Το UNIVERSAL PLUS X LP σύστημα έχει σχεδιαστεί ως ένα παγκόσμιας κλάσης σύστημα άμεσης ψηφιακής απεικόνισης για χρήση σε χώρους νοσοκομείων: επειγόντων περιστατικών, τραυματολογικών περιστατικών και όλων των γενικών εφαρμογών ακτινολογίας.

 

Ο σχεδιασμός βραχίονα C διατηρεί σταθερή επικέντρωση μεταξύ της λυχνίας ακτίνων Χ και του ανιχνευτή εικόνας, ανεξάρτητα από την κλίση του βραχίονα C ή με την γωνία του ανιχνευτή εικόνας. Η εξαιρετική ευελιξία του συστήματος το καθιστά ιδανικό για όλους τους ασθενείς σε όρθια, καθιστή ή οριζόντια θέση, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που είναι ανάπηροι ή σωματικά περιορισμένοι.

 

 

Όλες οι κινήσεις του συστήματος είναι μηχανοκίνητες με δυο ταχύτητες

Το UNIVERSAL PLUS X LP παρέχει μια μεταβλητή απόσταση πηγής ανιχνευτή εικόνας (SID) από 100 έως 180 cm (40 "-72") για να παρέχει μια σειρά ακτινολογικών εξετάσεων.

 

Η λυχνία ακτίνων Χ μπορεί εύκολα να μετακινηθεί από 100 έως 180 cm (40 "-72"), σε κάθε γωνία του βραχίονα C, χρησιμοποιώντας το χειριστήριο.

 

Ο σχεδιασμός βραχίονα C του  UNIVERSAL  PLUS Χ LP διαθέτει ένα σύνθετο τραπέζι για εύκολη τοποθέτηση των ασθενών που επιτρέπει την πλάγιες λήψεις σε οριζόντια θέση.

 

Με το φορείο ο ασθενής μπορεί να μετακινηθεί σε οποιαδήποτε θέση χωρίς να απαιτείται η ανάγκη για επανατοποθέτηση.

 

 

Ψηφιακή τεχνολογία (δείτε Ψηφιακά Συστήματα)

 

Πλεονεκτήματα της ψηφιακής ακτινογραφία:

 

q       Πιο μικρός χρόνος εξέτασης, με αποτέλεσμα περισσότερες εξετάσεις και αύξηση της παραγωγικότητας.

q       Μεγαλύτερη οπτικοποίηση των μαλακών μορίων και οστών από την ίδια εξέταση (ευρύ δυναμικό φάσμα).

q       Σημαντική μείωση των επαναλαμβανόμενων  εξετάσεων.

 

Το UNIVERSAL PLUS X LP μπορεί να εφοδιαστεί με οποιοδήποτε ψηφιακό ανιχνευτή ακτίνων Χ μεγέθους έως και 43 x 43 cm.(17" x 17") size. (17 "x 17").

 

 

Ευελιξία ττοποθέτησης και ευκολία χρήσης για όλες τις εξετάσεις

 

Το σύστημα με το φιλικό προς το χρηστή χειριστήριο, οι διπλής ταχύτητας μηχανοκίνητες κινήσεις, και το ευφυές σύστημα κατά των συγκρούσεων των ασθενών κάνει την τοποθέτηση γρήγορη, εύκολη και ασφαλή.

Η φιλική προς τον χρηστή κονσόλα και η σταθερή επικέντρωση των ακτίνων Χ και του ψηφιακού ανιχνευτή εικόνας διασφαλίζει την αποτελεσματική και σίγουρη διάγνωση.