Προϊόντα Υπηρεσίες Επικοινωνία Συνεργασίες Εταιρεία
 

Υπηρεσίες


 

 UNIVERSAL (ΨΗΦΙΑΚΑ) - UNIVERSAL X URS

Περιγραφή

Το UNIVERSALXURS είναι ένα καθολικά περιστρεφόμενου βραχίονα ακτινολογικό σύστημα. Είναι εύκολο στη λειτουργία και επιτρέπει την γρήγορη ακτινολογική εξέταση, μια δυνατότητα που ισχύει για όλες τις συμβατικές τεχνικές έκθεσης για όλα τα μέρη του σώματος.
 
Το σύστημα αποτελείται από μια κολώνα δαπέδου-τοίχου και ενός περιστρεφόμενου βραχίονα με μεταβλητό ύψος. Παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν ακτινογραφικές εξετάσεις των ασθενών σε όρθια, καθιστή ή οριζόντια θέση.
 
Λόγω της συμπαγής κατασκευής, το UNIVERSALXURS είναι ένα χαμηλού κόστους ακτινολογικό σύστημα, το οποίο καταλαμβάνει λίγο χώρο και εγκαθιστάτε γρήγορα.
 
 
Εξέταση των ασθενών στην καθιστή θέση
 
Σε όλες τις κινήσεις του περιστρεφόμενου βραχίονα, και όταν το bucky παίρνει κλίση, η δέσμη της ακτινοβολίας Χ πάντα παραμένει επικεντρωμένη στο κέντρο του φιλμ. Αυτό απλοποιεί τις ρυθμίσεις και επιταχύνει την τοποθέτηση. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο ασθενής υιοθετεί μια άνετη και χαλαρή στάση του σώματος.
 
 
Εξέταση των ασθενών σε όρθια θέση
 
Λόγω της μεγάλης κάθετης κίνησης του περιστρεφόμενου βραχίονα ασθενείς σε όρθια θέση μπορούν να εξεταστούν από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Το μεγάλο SID των 2,0 m σε συνδυασμό με την μικρή απόσταση θέματος-φιλμ επιτρέπει εικόνες με άριστη γεωμετρία. Συχνές εφαρμογές, για παράδειγμα, οι εξετάσεις του θώρακα και των άκρων.
 
 
Εξέταση των ασθενών στην οριζόντια θέση
 

Με την κατάλληλη οριζόντια τράπεζα ο ασθενής μπορεί να μετακινηθεί σε οποιαδήποτε θέση χωρίς να απαιτείται η ανάγκη για επανατοποθέτηση. Ως εκ τούτου το UNIVERSALXURS προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα με ένα ακτινολογικό τραπέζι με κινητή επιφάνεια.